Polityka prywatności portalu eSelektio

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

2. Administratorem danych osobowych jest portal internetowy eSelektio dostępny pod adresem www.eselektio.com, prowadzony przez eSelektio Natalia Szymkowiak, 60 – 822 Poznań, ul. Słowackiego 17/9 NIP: 781-177-99-72, REGON: 301530328, e – mail: info@eselektio.com.

3. Jakie dane zbieramy?

a) dane potrzebne do rejestracji – aby móc korzystać z naszego serwisu musisz się zarejestrować. Zapytamy Cię wówczas o Twój adres e – mail i hasło, jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

b) dane wykorzystywane w procesie rekrutacji – podczas wypełniania CV – imię, nazwisko, data urodzenia, płeć, adres zamieszkania, stan cywilny, numer telefonu, adres e – mail, informacje na temat wykształcenia, doświadczenia, opcjonalnie podane przez Ciebie własne umiejętności, wyniki testów kwalifikacyjnych oraz nagrania video.

c) dane Twojej firmy potrzebne do faktury – nazwa firmy, adres, NIP.

d) dane zbierane automatycznie – podczas wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

e) dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami – za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e – mail, itd. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e – mail.

4. W jaki sposób wykorzystamy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz korzystać w pełni z serwisu – procesu rekrutacji i selekcji, zakupu szkoleń i dodatkowych punktów.

Dane wykorzystywane w procesie rekrutacji – posłużą do przeprowadzenia rekrutacji, przeprowadzenia testów kwalifikacyjnych i rozmowy kwalifikacyjnej online.

Dane potrzebne do faktury – zostaną wykorzystane do wystawienia faktury za odpłatne usługi, z których skorzystałeś.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Niektóre dane osobowe po Twojej wcześniejszej zgodzie, np. imię i adres e – mail mogą zostać przekazane firmom powiązanym z eSelektio w celach reklamowych, badania rynku oraz zachowań i preferencji klientów. Portal eSelektio może również przesyłać Ci drogą elektroniczną informacje handlowe, komunikaty techniczne, transakcyjne, prawne oraz informacyjne.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

5. Możesz zawsze poinformować nas o zmianie danych.

Po zalogowaniu się do systemu i wejściu na swój profil, możesz w każdej chwili edytować i uzupełniać podane dane.

6. Każdy użytkownik naszego serwisu ma prawo wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś powodów nie życzysz sobie udostępniania Twoich danych osobowych, możesz w każdej chwili je usunąć lub nie korzystać z naszego portalu.

7. Cookies – „ciasteczka”.

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

8. Zmiana naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.